RALLYMIG 161i - MIGATRONIC

Rallymig serien er en meget prisgunstig bærbar "allround" maskin, og anses som en liten råtass av en maskin. Denne har utallige bruksområder og er lett å mobilisere. Sveiser MIG/MAG, MMA og TIG.

Denne fungerer veldig bra på både stål, rustfritt og aluminium. (Aluminium krever alu kit til 481,-)

Les merShow less
kr 11,237.50 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
79337030
Merkelapper:
Beskrivelse

RallyMIG 161i

  • Sveiser MIG/MAG, MMA* og TIG* (*tilbehør)
  • Komplett med 3m Mig/Mag sveise slangepakke.
  • Leveres komplett med bærestropp og montert støpsel.
  • Intermittens: V/20°C - MIG 160 A 40% · 145 A 60% · 135 A 100%
  • 1fas vanlig kontakt på 16amp kurs.
  • Tomgangs spenning 75v.
  • Bra tennegenskaper.
  • Veier kun 13kg


Passer like godt på verkstedet som bak i service bilen eller i garasjen.


Dette skriver Migatronic selv om maskinen:

RallyMIG 161i er en handy, bærbar og alsidig sveisemaskin. RallyMIG 161i er utviklet som en kompakt multiproces-maskin, primært til MIG-svejsning, men også til elektrodesveisning; en moderne, enfaset 230 V invertermaskin, som er velegnet til bruk i servicebilen eller på verkstedet.

Ènknapsbetjent MIG sveisning med synergi Velger du MIG-prosessen på det digitale betjeningspanelet og inntaster tråd-/gasskombinasjon, så er RallyMIG 161i klar til sveisning; bare slå på, trykk og sveis. Synergisk MIG betyr, at sveiseparametre innstilles med kun ét ratt eller ved hjelp av regulering på (tilbehør) på den ergonomiske sveisepistolen med 360 dreielig svanehals - alt sammen med innebygget intelligens som øker komforten og reduserer risikoen for feilbetjening. Uansett om prosessen krever ren CO2, blandgass eller Argon som beskyttelsesgass - med 5 kg trådspoler til sveisetråd eller MIGloddetråd i mateverket - finner du et program, som passer til dine opgaver.

Maskinen er klar til bruk RallyMIG 161i er utstyrt med PFC - Power Factor Correction - som gir mulighet for sveisning med lange skjøtekabler og med kun 16 A sikringer.

Samtidig er polvending til sveisning med innershieldtråd (uten gas) også en standarfunktion. Elektrodesveisning med innebygget hjelp. MMA-sveisning er ofte den foretrukne løsningen til utendørsarbeid, hvor prosesser med beskyttelsesgass gir opp. RallyMIG 161i behersker alle vanlige elektrodetyper i dimensioner opp til 3,2 mm. Innebyggede hjelpefunktioner som hotstart og arc force er standard i RallyMIG 161i.

Skreddersy din multimaskin: Til RallyMIG 161i finnes et sortiment af tilbehør som foreks transportvogn, modul til regulering av sveisestrøm fra sveisepistolen, elektrodekabler i forskellige lengder og ikke mindst TIG pistol med gassventil i håndtaget, som gir mulighet for enkel TIG skrape tenning.

Les merShow less
Produktdetaljer
79337030

Dataark

Tekniske spesifikasjoner
MIG, MMA, TIG | Enfaset (230V) | 16A sikring
Størrelse & vekt
13kg | 37 x 23 x 45cm (HxBxL)
Relaterte produkter
kr 4,162.50 (inkl. mva)
Vogn til Rallymig 161i. Får maskinen din opp ifra gulvet og montert på en stødig vogn, som også har plass til gassflaske.
Sist vist
kr 11,237.50 (inkl. mva)
Rallymig serien er en meget prisgunstig bærbar "allround" maskin, og anses som en liten råtass av en maskin. Denne har utallige bruksområder og er lett å mobilisere. Sveiser MIG/MAG, MMA og TIG. Denne fungerer veldig...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 3,350.00 (inkl. mva)
Migatronic Tig Ergo er en serie egenkjølte sveisepistoler som er designet med prestasjon og ergonomi i fokus. Det lille smekre håndtaket ligger behagelig i hånden, og man har god kontroll på både vinkel og avstand til...
kr 31.25 (inkl. mva)
Vår egen kvalitets wolfram. Alle kommer i 10pk. Denne har vi levert til industrien i snart 10 år med meget bra resultat. Mange dimensjoner og legeringer å velge i, er du i tvil se vår guide: Last ned vår Wolfram guide 
kr 1,162.50 (inkl. mva)
Migatronic Basic ADF sveisemaske til hobby, håndverk og lett industri. Hjelmen har ADF-filter med automatisk skift fra lys til mørk. Godkjent iht EN 379, EN 175, EN 166.
kr 4,162.50 (inkl. mva)
Vogn til Rallymig 161i. Får maskinen din opp ifra gulvet og montert på en stødig vogn, som også har plass til gassflaske.

Meny

Innstillinger