RALLYMIG 161i - MIGATRONIC - PAKKEPRIS

Pakkepris inkluderer sveisemaskin, gass regulator, sveisestråd og sveisemaske.

Rallymig serien er en meget prisgunstig bærbar "allround" maskin, og anses som en liten råtass av en maskin. Denne har utallige bruksområder og er lett å mobilisere. Sveiser MIG/MAG, MMA og TIG.

Denne fungerer veldig bra på både stål, rustfritt og aluminium. (Aluminium krever alu kit til 481,-)

Les merShow less
kr 13,112.50 (inkl. mva)
Denne pakke inneholder
På lager
Referanse:
Merkelapper:
Beskrivelse

En super startpakke som dekker de fleste behov. Inkluderer sveisemaskin, gass regulator, sveisetråd og maske.

RallyMIG 161i

  • Sveiser MIG/MAG, MMA* og TIG* (*tilbehør)
  • Komplett med 3m Mig/Mag sveise slangepakke.
  • Leveres komplett med bærestropp og montert støpsel.
  • Intermittens: V/20°C - MIG 160 A 40% · 145 A 60% · 135 A 100%
  • 1fas vanlig kontakt på 16amp kurs.
  • Tomgangs spenning 75v.
  • Bra tennegenskaper.
  • Veier kun 13kg


Passer like godt på verkstedet som bak i service bilen eller i garasjen.


Gass regulator

Messer Tornado er en kvalitets gass regulator som passer veldig bra til Rallymig.

Denne har lettleselig flowmeter for nøyaktig innstilling av flow mengde.

Sveisetråd

SM-70 Eco sveisetråden ifra Hyundai er en lettsveiselig allround tråd som gir lite sprut og passer perfekt med et ferdige 0,8mm sveiseprogram som ligger i Rallymig 161i.

Sveisemaske

Migatronic sin Basic ADF maske er desidert vår bestselger. Selv om den er rimelig så gjør den en strålende jobb både til Mig/Mag, Tig og MMA sveising. Et ekstra innvendig og utvendig glass medfølger i esken.

Dette skriver Migatronic selv om maskinen:

RallyMIG 161i er en handy, bærbar og alsidig sveisemaskin. RallyMIG 161i er utviklet som en kompakt multiproces-maskin, primært til MIG-svejsning, men også til elektrodesveisning; en moderne, enfaset 230 V invertermaskin, som er velegnet til bruk i servicebilen eller på verkstedet.

Ènknapsbetjent MIG sveisning med synergi Velger du MIG-prosessen på det digitale betjeningspanelet og inntaster tråd-/gasskombinasjon, så er RallyMIG 161i klar til sveisning; bare slå på, trykk og sveis. Synergisk MIG betyr, at sveiseparametre innstilles med kun ét ratt eller ved hjelp av regulering på (tilbehør) på den ergonomiske sveisepistolen med 360 dreielig svanehals - alt sammen med innebygget intelligens som øker komforten og reduserer risikoen for feilbetjening. Uansett om prosessen krever ren CO2, blandgass eller Argon som beskyttelsesgass - med 5 kg trådspoler til sveisetråd eller MIGloddetråd i mateverket - finner du et program, som passer til dine opgaver.

Maskinen er klar til bruk RallyMIG 161i er utstyrt med PFC - Power Factor Correction - som gir mulighet for sveisning med lange skjøtekabler og med kun 16 A sikringer.

Samtidig er polvending til sveisning med innershieldtråd (uten gas) også en standarfunktion. Elektrodesveisning med innebygget hjelp. MMA-sveisning er ofte den foretrukne løsningen til utendørsarbeid, hvor prosesser med beskyttelsesgass gir opp. RallyMIG 161i behersker alle vanlige elektrodetyper i dimensioner opp til 3,2 mm. Innebyggede hjelpefunktioner som hotstart og arc force er standard i RallyMIG 161i.

Skreddersy din multimaskin: Til RallyMIG 161i finnes et sortiment af tilbehør som foreks transportvogn, modul til regulering av sveisestrøm fra sveisepistolen, elektrodekabler i forskellige lengder og ikke mindst TIG pistol med gassventil i håndtaget, som gir mulighet for enkel TIG skrape tenning.

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Tekniske spesifikasjoner
MIG, MMA, TIG | Enfaset (230V) | 16A sikring
Størrelse & vekt
13kg | 37 x 23 x 45cm (HxBxL)
Relaterte produkter
Ingen
Sist vist
kr 13,112.50 (inkl. mva)
Pakkepris inkluderer sveisemaskin, gass regulator, sveisestråd og sveisemaske. Rallymig serien er en meget prisgunstig bærbar "allround" maskin, og anses som en liten råtass av en maskin. Denne har utallige...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 73.75 (inkl. mva)
Kan Anvendes til sveising til Stål, Rustfritt, Aluminium og de fleste andre materialer. En spesiell legering ifra Migatronic gjør at denne tåler både AC og DC sveising også på høye strømstyrker. Har veldig bra...
kr 1,300.00 (inkl. mva)
Kraftig 5m 25mm2 kabel med gummi isolasjon, 13mm dinse stikk og 150amp @60% elektrodeholder med 45gr og 90gr innfestning av elektrode.
kr 1,081.25 (inkl. mva)
Kraftig 3m 25mm2 kabel med gummi isolasjon, 13mm dinse stikk og 150amp @60% elektrodeholder med 45gr og 90gr innfestning av elektrode.
kr 292.50 (inkl. mva)
Migatronic Mig sveisehansker er produsert med mykt skinn av høyeste kvalitet. Hanskene er sydd med Kevlar tråd og er forsterket for bedre holdbarhet og grep.
kr 13.00 (inkl. mva)
Størrelse Ø8mm, M6 gjenger og L-28mm CUCRZR Legering Disse legerte kontakt rørene ifra Tyske Trafimet har Krom, Kobber og Zirkonium i seg for en mye høyere temperaturtålighet enn vanlige Kobber E-CU kontaktrør.

Meny

Innstillinger